- ezabaj.

megmondommiabaj

megmondommiabaj

Segítsetek értelmezni, lemaradtam!

Azóta is gyűjtöm a műanyaghulladékot, ezzel is a békét védem.

2022. október 31. - megmondommiabaj

Pár éve azt olvasom a politikusoktól, hogy a világnak vége, a legnagyobb baj mi vagyunk, emberek.
Hogy a dízelautó, a szívószál és a tehénbüfögés romba dönti a világot, és ha most azonnal nem lépünk, akkor mindennek vége, szégyelljük magunkat, pár év és viszlát, azonnal tenni kell valamit! 

Most meg ugyanazok nyilatkozzák, hogy már az a baj, hogy valahol, (Iránban talán, mert akire tartozik, meg se bírta jegyezni az ország nevét), mindentől messze, valami politikai és területi vitája van valakiknek, de ne hagyjuk! Küldjük oda az összes lézert, tankot meg rakétát, öljük meg az övéiket, no persze visszalőnek, akkor a mieink is meghalnak, de azt megbosszuljuk, és ha ledobják az atomot, akkor persze meghalnak még valamennyien, de azt majd megint nagyon megbosszuljuk, és ott is meghalnak sokan, de majd milyen jó lesz!
Addig is annyi pénzt tesznek bele a mi zsebünkből ebbe a hercehurcába, hogy tehénfingra soha nem lett volna ennyi. (jó, azért egy kicsit megvámolják pár helyen azt a kis dollárt, mielőtt kilövik a rakétát, de ez nem meglepő)

Szóval Százmillió milliárd köbméter gáz és olaj és rakéta és elégett tank meg atomerőmű, híd és középület hány darab műanyag szívószálnak felel meg?

Szóval már nem is annyira fontos a szívószálas meg a jégolvadós téma?

Amikor lemegy a balhé, akkor majd bemondják a politikusok a tv-ben, hogy igen, szépen felrobbant az atom, megöltünk pár millió embert és felrobbantottuk és kiengedtük az összes gázt meg olajat is, de ez fontos volt!
Végre egy nyelven beszél a teljes terület, nincs az az összevissza mindenféle nyelvjárás! A korrupciót átneveztük demokráciának, és már mindenki boldog, ujjongjanak a népek! Már akik tudnak még beszélni.

És akkor majd abbahagyják a százmilliárd tonna hadianyag szállítását egy időre, amíg nem találnak valami más jó kis zűrzavart ahol lehet ismételni.

De azért bemondják a tv-ben, hogy épp akartak szólni, akkor mától megint legyenek kedvesek az emberek szétválgatni a műanyaghulladékot, mert most már megint nagyon aktuális, és mindenért mi vagyunk a hibásak, mert nem válogatunk eléggé, és vigyázzunk, mert a dízel kocsikat meg a teheneket még nem is említették!

Ti értitek?

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondommiabaj.blog.hu/api/trackback/id/tr7017967388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása